Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Rekordot döntött a Star Wars: Az utolsó Jedik a magyar mozikban

Star Wars: Az utolsó Jedik filmkritika
Magyarország ezúttal is bizonyította, hogy a Star Wars világa iránti rajongásának nincsen párja: a STAR WARS: AZ UTOLSÓ JEDIK (12) minden idők legnagyobb első hétvégi jegybevételét produkálta a mozikban 422 millió forinttal – ez tehát meghaladja a Star Wars: Az ébredő Erő két évvel ezelőtti, 415,4 millió forintos rajtját.

A remek kritikákkal övezett filmet – melyet gyakran A Birodalom visszavág óta készült legjobb Star Wars-filmként emlegetnek – országszerte több mint 200 vásznon vetítik. Forgalmazója a Fórum Hungary.

Star Wars: Az utolsó Jedik kritika
Abban a filmes korszakban élünk most, amikor szinte minden évben kijön egy új Star Wars film vagy sorozat, hogy ez jó vagy rossz azt mindenki döntse el, maga de egy biztos ez a franchise nem fog egyhamar megkopni. A vegyes fogadtatásban részesített Ébredő erő után ott volt a nagy kérdőjel, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik képes lesz-e megújulni, jobban kibontani a „történetet”, és a karakterek jellemábrázolást sikerül-e jobban elmélyíteni. A válasz részben igen, mivel elég sok hibát kiküszöböltek, amik az Ébredő erőben kicsit bántóak volt, de azért remélem, hogy a IX. epizódra kicsit tökösebb forgatókönyvet írnak majd, ami méltó befejezése lesz ennek a hosszú évtizedeket átívelő kalandnak.
A teljes kritikát a Popcorn Project oldalán olvashatod el!

RelatedPost

A te véleményed is számít!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..