Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nézd meg a hét legnépszerűbb előzeteseit!

Nézd meg a hét legnépszerűbb előzeteseit!
A héten ismét kijött néhány ütős és érdekes filmelőzetes, amire már régóta vártunk. Többek között új trailert kapott Steven Spielberg új sci-fi-je a Ready Player One, valamint a az utóbbi évek egyik legígéretesebbnek tűnő musicalja  – A legnagyobb showman – is kapott egy új kedvcsinálót.

Egy szent szarvas meggyilkolása – Haza bemutató: 2017. december 28.
Steve, a karizmatikus sebész életében váratlanul feltűnik egy tinédzser. A fiú kezdetben megmagyarázhatatlan barátkozása, valamint érdeklődése az orvoslás iránt hamarosan értelmet nyer. A tinédzser ismerteti bosszújának tervét, melynek része a fiú anyja és a sebész férfi. Steve és családja élete fenekestül fordul fel a mind félelmetesebb fenyegetés és egyre intenzívebb pszichológiai terror hatására.

Dr. Knock – Hazai bemutató: 2017. december 21.
Az ötvenes években egy szélhámos érkezik egy bájos kis francia hegyi faluba, ahol orvosnak adja ki magát. Doktor Knock karizmatikus és megnyerő férfi, ezért gyorsan nagy népszerűségre tesz szert, s meggyógyít mindenkit, legyen az illető beteg, vagy egészséges. Az egyébként egészséges falu lakóinak ravaszul mindenféle egzotikus (képzeletbeli) betegségeket talál ki, s az emberek lassan, de biztosan erősen hipochonderek lesznek. Majd minden megváltozik,  amikor Doktor Knock találkozik egy vonzó fiatal nővel.


The Commuter -Nincs kiszállás – Hazai bemutató: 2018. január 11.
Egy életunt biztosítási ügynök napja izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt a vonat beér a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtvényt, egy halálos terv rajzolódik ki, amely veszélyezteti a saját és a többi utas életét is.


A világ összes pénze – Hazai bemutató: 2018. január 25.
A Gladiátor, a Mentőexpedíció és a Szárnyas fejvadász rendezője, Ridley Scott ezúttal a világ leggazdagabb és legfukarabb emberének sztoriját vitte vászonra. Szeretet vagy pénz? A milliárdos számára a válasz egyértelmű. A 3 Golden Globe-díjra jelölt zseniális krimiben olyan fantasztikus színészek játsszák a főszerepet, mint Michelle Williams, Christopher Plummer és Mark Wahlberg.

A párizsi vonat – Hazai bemutató: 2018. március 15.
2015 augusztusában egy állig felfegyerzett terrorista szállt fel a Brüsszelből Párizsba tartó gyorsvonatra. Három szabadságos amerikai katona azonban az első lövések eldördülése után közbevettete magát, és megakadályozta, hogy nagyobb baj történjen. A hétköznapi hősök Clint Eatwood kedvenc témái: nem csoda, hogy a 87 éves színész-rendező azonnal lecsapott a történere, és A párizsi vonat címen izgalmas filmet készített belőle. De a film nemcsak azért izgalmas, mert a története az. A rendező filmezés közben is szereti a kockázatot, és a három igazi katonát, a történetet átélt civilt kérte fel filmje főszerepére – és ha már így alakult, az egykori vonat utasai közül is jó néhányan saját magukat játsszák: az eredmény mégis különösen izgalmas thriller.

A legnagyobb showman – Hazai bemutató: 2017. december 28.
A P.T. Barnum féktelen képzelőereje inspirálta, eredeti dalokkal tarkított film főbb szerepeiben az Oscar-díjra jelölt Hugh Jackman, Zac Efron, az Oscar-díjra jelölt Michelle Williams, Rebecca Ferguson és Zendaya láthatók.


Elit játszma – Hazai bemutató: 2018. január 4.
Hatalom, pénz, győzni akarás. Egy felvillanyozó, szórakoztató 2 Golden Globe-díjra jelölt mestermű a Social Network – Közösségi háló Oscar-díjas forgatókönyvírójától, aki az illegális pókerjátszmák elit köreibe vezeti be a nézőt egy elszánt nő történetén keresztül. A főszerepben a ragyogó Jessica Chastain látható, ügyvédjét a Golden Globe-díjas Idris Elba, pszichológus édesapját pedig az Oscar-díjas Kevin Costner alakítja.


Pókember – Irány a Pókverzum -Hazai bemutató: 2018.

Ready Player One – Hazai bemutató: 2018. március
A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná. Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet. Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ… hanem a valódi is.
A hatalmas sikerű regényből maga Steven Spielberg készített filmet, amely a mester nevéhez és a történethez méltó látványorgiát kínál: a segítségével rácsodálkozhatunk arra, hogy milyen lesz a Föld 20 év múlva – és milyen csodákra lesz képes a virtuális valóság Főszereplők: Tye Sheridan, Simon Pegg, T. J. Miller, Mark Rylance, Olivia Cooke.

Legfrissebb kritikáinkat itt találod!

RelatedPost

A te véleményed is számít!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..