Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Inhumans nyereményjáték

Nyerj páros belépőt az Inhumans IMAX vetítésére!

Inhumans nyereményjátékA világpremierrel egy időben a hazai IMAX-vásznon is látható lesz korlátozott előadásszámmal a Marvel új televíziós sorozatának – Inhumans – bevezető része, melyet IMAX-kamerákkal forgattak. Az Inhumans hat alkalommal kerül műsorra augusztus 31. (csütörtök) és szeptember 5. (kedd) között. Nyereményjátékunkon páros belépőt nyerhetsz az Inhumans első két bevezető epizódjának IMAX vetítésére. A vetítés 2017. augusztus 31. 18:30-kor lesz, a Cinema City Aréna, Simple IMAX termében.

Black Bolt, az Inhuman-ek királyának és családjának története – előbbi szótlan figura, hiszen suttogása is képes városokat elpusztítani. Az eseményeket egy puccs indítja be, melyet követően hajszál híján tudnak csak elmenekülni Hawaii-ra, ahol meglepetések érik őket, ahogy kapcsolatba lépnek az emberekkel és a földi világgal.
Szereplők: Anson Mount (Hell on Wheels, Red Widow), Serinda Swan (Graceland, Breakout Kings), Iwan Rheon (Game of Thrones, Misfits, Vicious), Ken Leung (Lost, The Night Shift), Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Mike Moh, Sonya Balmores, Ellen Woglom (Outlaw).

Ha szeretnéd megnyerni, a MovieAddicts nyereményjátékán az Inhumans című sorozat bevezető részének vetítésére szóló páros belépőt, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre.

Íme a kérdés:
Hány csillagot adott kritikusunk A galaxis őrzői vol 2. című filmre?
Segítséget itt találsz.

A helyes megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk augusztus 29. 21:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: Forum Hungary

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!