Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Transformers: Az utolsó lovag nyereményjáték

Hamarosan megérkezik a mozikba a Tranformers legújabb része Az utolsó lovag címet viselő igazán látványos akciófilm, melynek vetítésére most a UIP és a MovieAddicts jóvoltából páros mozijegyet nyerhettek. A premier előtti vetítés 2017. június 21-én 10:00 órakor lesz, a Cinema City Aréna, Simple IMAX termében.

Transformers: Az utolsó lovag nyereményjátékAz Utolsó lovag szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A Transformers: Az utolsó lovagban ez üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.

Ha szeretnéd megnyerni, a UIP és a MovieAddicts közös nyereményjátékán a Transformers: Az utolsó lovag című film premier előtti vetítésére szóló páros belépőt, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre.

Íme a kérdés:
Mi a Transformers-sorozat negyedik részének címe?

A helyes megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk június 19. 21:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!