Kapcsolat

Neked ajánljuk!

A Karib-tenger kalózai nyereményjáték

Május 25-től látható a hazai mozikban a A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja , melynek vetítésére most a MovieAddicts jóvoltából páros mozijegyet nyerhettek. A vetítés 2017. április 28-án 19:00 órakor lesz, a Cinema City Aréna IMAX termében.

A Karib-tenger kalózai nyereményjátékJohnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban. Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemek megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának.

Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

Ha szeretnéd megnyerni a MovieAddicts nyereményjátékán a A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című film vetítésére szóló páros belépőt, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre.

Íme a kérdés:
Hány százalékot adott kolléganőnk Árvai Fanni a A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című filmre?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk május 27. 21:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: Forum Hungary

 

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!