Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Tűnj el! nyereményjáték

Nyerj páros belépőt a Tűnj el! premier előtti vetítésére

Hamarosan megérkezik a mozikba a Tűnj el!  címet viselő igazán izgalmas thriller, melynek vetítésére most a UIP és a MovieAddicts jóvoltából páros mozijegyet nyerhettek. A premier előtti vetítés 2017. április 18-án 19:00 órakor lesz, a Cinema City Westendben.

Tűnj el! NyereményjátékMost, hogy Chris (Daniel Kaluuya, Sicario – A bérgyilkos) és a barátnője, Rose (Allison Williams, Csajok) elértek a kapcsolatukban ahhoz a ponthoz, hogy megismerjék egymás szüleit, a lány meghívja Christ egy hétvégére a családi birtokra. Chris a család túlzottan előzékeny vendégszeretetét annak tulajdonítja, hogy ezzel próbálják leplezni zavarukat, amiért a lányuk egy fekete sráccal jár. Ám ahogy telik a hétvége, egyre több nyugtalanító dolog történik, mígnem lassan fény derül az igazságra, ami felülmúlja Chris legdurvább rémálmait is…

Jordan Peele (Keanu: Macskaland, Key and Peele) első mozirendezése ez a provokatív, szatirikus felhangoktól sem mentes, okos és hátborzongató thriller, amely 33 millió dollárt kaszált az amerikai jegypénztáraknál a nyitó hétvégéjén, és 99%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán.

Ha szeretnéd megnyerni, a UIP és a MovieAddicts közös nyereményjátékán a Tűnj el! című film premier előtti vetítésére szóló páros belépőt, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre.

Íme a kérdés:
Hány százalékon áll az IMDb-n a Tűnj el! című film?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk április 16. 00:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!