Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Az Egészség ellenszere nyereményjáték

Az Egészség ellenszere nyereményjátékHamarosan megérkezik a mozikba Gore Verbinski legújabb filmje, Az Egészség ellenszere címet viselő igazán izgalmasnak ígérkező thriller melynek vetítésére most a Mafab és a MovieAddicts jóvoltából páros mozijegyet nyerhettek. A jegyek Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználhatók. A kódot a pénztárban kinyomtatva vagy bediktálva van lehetőség mozijegyre váltani.

Csak egészség legyen! És ne haljon bele senki. Egy nagy cég fiatal alkalmazottját (Dane DeHaan) a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje… a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik. A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a saját ott tartózkodását: a betegek ugyanis sokkal inkább fogolynak tűnnek ezen a helyen. Aki pedig megpróbál valakit kiszabadítani, az hamarosan a saját egészsége miatt kénytelen aggódni.

Gore Verbinski-t az elképesztő sikerű A gyűrű indította el a pályáján, és A Karib-tenger kalózai trilógia tette világhírűvé. A rendező most visszatér a gyökerekhez:  A szabadság útjai írójának segítségével  vérfagyasztó természetfeletti thrillert készített.

Ha szeretnéd megnyerni, a Mafab és a MovieAddicts közös nyereményjátékán  Az egészség ellenszere című film vetítésére szóló páros mozijegyet, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

Íme a kérdés:
Hol forgatták Az Egészség ellenszere című filmet?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk február 15. 21:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: Mafab, InterComOlvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!