Kapcsolat

Neked ajánljuk!

A Nagy Fal nyereményjáték

Nyerj páros belépőt A Nagy Fal premier előtti vetítésére!

Hamarosan megérkezik a mozikba Matt Damon legújabb filmje, A Nagy Fal címet viselő igazán izgalmas fantasy, melynek vetítésére most a UIP és a MovieAddicts jóvoltából páros mozijegyet nyerhettek. A premier előtti vetítés 2017. január 4-én 19:00 órakor lesz, a Cinema City MOM Parkban.

A Nagy Fal nyereményjátékA történelemórák egyik izgalmas részét képezhette a kínai Nagy Fal és annak története. Az akkor tanultak szerint védővonalként húzták fel a szóbeszéd szerint Holdról is látható, végtelen hosszúnak tűnő építményt. Ezt Zhang Yimou filmje sem cáfolja. A fal valóban azért készülhetett el, hogy megállítsa a támadásokat. A filmben azonban nem a vad hunok vagy valamelyik hasonló habitusú nép jelenti a veszélyt, hanem fantasy-be illő, rémséges szörnyek.

A fal azonban önmagában nem elég. Egy elit osztagra is szükség van, a legjobb katonákkal teletűzdelve, hogy biztos legyen a győzelem. A tét pedig nem kicsi. Zhang Yimou egy talán kevésbé ismert történetét meséli el a néző számára. Az amerikai és kínai koprodukcióban megvalósult alkotás főszerepében Matt Damon igyekszik megmenteni az emberiséget.

Ha szeretnéd megnyerni, a UIP és a MovieAddicts közös nyereményjátékán az A Nagy Fal című film premier előtti vetítésére szóló páros belépőt, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre.

Íme a kérdés:
Melyik filmben nyújtott alakításáért jelölték legutóbb Oscar-díjra Matt Damont?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk január 2. 20:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: UIP-Duna FilmOlvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!