Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt a Tapló télapó 2. vetítésére

13 év után visszatért a mozikba a legsuttyóbb télapó: Billy Bob Thorton. Ennek örömére A Tapló Télapó 2. vetítésére most a Mafab és a MovieAddicts jóvoltából páros mozijegyet nyerhettek. A jegyek Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználhatók. A kódot a pénztárban kinyomtatva vagy bediktálva van lehetőség mozijegyre váltani.

Nyerj páros belépőt a Tapló télapó 2. vetítéséreAz életunt, folyton morcos szeszkazán, az áruházi Télapóként gályázó Willie Soke (Billy Bob Thornton) sosem nyugszik: mindig valami pénzes melón töri a fejét. Ezúttal is kapva kap a kínálkozó alkalmon, és újra összeáll a sittről nemrég szabadult apró tettestársával, Marcus-szal (Tony Cox), hogy karácsony este kiraboljanak egy chicagói jótékonysági intézményt. Velük tart az immár felnőtt korba lépő pufók és jó kedélyű kölyök is (Brett Kelly), a 110 kilós napsugár, aki még a taplóságáról elhíresült Willie-ből is képes némi emberséget kicsikarni.

Az eseményeket Willie szabad szájú anyja (Kathy Bates), is jól felforgatja, aki a bűnözésben nem ismer tréfát és aki számára az erkölcs sosem volt akadály. És ha ez még nem lenne elég, a kapzsiságtól fűtött anti-Télapó vágyait alaposan felkorbácsolja a jótékonysági intézmény vezetője, a csinos és igen formás Diane (Christina Hendricks), akinek aranyból van a szíve és acélból a libidója.

Ha szeretnéd megnyerni, a Mafab és a MovieAddicts közös nyereményjátékán  a Tapló télapó 2. című film vetítésére szóló páros mozijegyet, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

Íme a kérdés:
Hény évvek fiatalabb Billy Bob Thorton az anyját játszó Kathy Bates-nél?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk november 30. 20:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: Mafab, Freeman FilmOlvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!