Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Éjszakai ragadozók nyereményjáték

Nyerj páros belépőt az Éjszakai Ragadozók premier előtti vetítésére!

Hamarosan megérkezik a mozikba Jake Gyllenhaal és Amy Adams legújabb filmje, az Éjszakai Ragadozók címet viselő igazán izgalmas, thriller, melynek vetítésére most a UIP és a MovieAddicts jóvoltából páros mozijegyet nyerhettek. A premier előtti vetítés 2016. november 15-én 19:00 órakor lesz, a Cinema City MOM Parkban.

Éjszakai ragadozók nyereményjátékSusan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában. A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield írt, akivel már évek óta nem beszélt. A küldeményhez Edward egy levélkét is mellékelt, melyben arra bíztatja Susant, hogy olvassa el az írást, aztán keresse meg, amíg ő a városban tartózkodik. Este, egyedül az ágyban Susan olvasni kezd. A könyvet neki ajánlották, de a tartalma erőszakos és pusztító erejű. Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is.

Ha szeretnéd megnyerni, a UIP és a MovieAddicts közös nyereményjátékán az Éjszakai Ragadozók című film premier előtti vetítésére szóló páros belépőt, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre.

Íme a kérdés:
Mért nevezte Susant volt férje éjszakai ragadozónak?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk november 13. 20:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film

 

 


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!