Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj családi belépőt a Kubo és a varázshúrok vetítésére

Vidd el mozizni a családot!

Most itt a lehetőség, hogy elvidd mozizni az egész családot!  A  MovieAddicts és a UIP-Duna Film közös játékán 5 db 4 fős családi belépőt fogunk kisorsolni a Kubo és a varázshúrok című filmre. A Cinema City MOM Park moziban, 2016. október 1-én (szombaton) 10 órától kezdődő zártkörű vetítésen most te is ott lehetsz szeretteid körében.

Nyerj családi belépőt a Kubo és a varázshúrok vetítéséreA LAIKA animációs stúdió (Coraline, Paranorman A doboztrollok) új, nagyszabású akció-kalandfilmje egy képzeletbeli Japánban játszódik. Hőse az okos, jószívű Kubo, aki azzal keresi szerény kenyerét, hogy történeteket mesél a tengerparti városka lakóinak. Ám nyugodt élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor véletlenül megidéz egy szellemet a múltjából, aki alászáguld az egekből, hogy végrehajtson egy régi bosszút.

A menekülni kényszerülő Kubo összeáll Majommal és Bogárral, és nekivág az izgalmas kalandnak, hogy megmentse családját, és megfejtse elesett apja rejtélyét, aki a világ legnagyobb szamurája volt. Varázserejű hangszere, a shamisen segítségével Kubónak istenekkel és szörnyekkel kell megvívnia, köztük a bosszúszomjas Hold Királlyal, és a gonosz lányikrekkel, hogy feltárja örökségének titkát, újra egyesítse családját és beteljesítse hősi végzetét.

Amennyiben szeretnél ott lenni a Kubo és a varázshúrok című film premier előtti vetítésén nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre. A válaszokat a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk 2016. szeptember 29. 21:00 óráig.

Íme a kérdés:
Mely animációs filmet készítette a LAIKA stúdió?
a.) Zootropolis
b.) Paranorman
c.) Hotel Transylvania

Hazai bemutató: 2016. október 6.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!