Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt Tim Burton legújabb filmjére

Hamarosan megérkezik a mozikba Tim Burton legújabb filmje, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei címet viselő igazán látványosnak ígérkező fantasy kalandfilm. most a Mafab és a MovieAddicts jóvoltából páros mozijegyet nyerhettek. A jegyek Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználhatók (kivéve a Palace Mammut mozit). A kódot a pénztárban kinyomtatva vagy bediktálva van lehetőség mozijegyre váltani.

Nyerj páros belépőt Tim Burton legújabb filmjéreJake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést – amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el.

Még az is lehetséges, hogy az öreg nem volt hazudós, és legőrültebbnek tűnő történetei valóban megestek. Igazán létezik a Sziget, igazán lehet az időn kívül élni, és működik Vándorsólyom kisasszony iskolája, ahova azokat fogadják be, akik kivételes képességeik miatt kívül rekednek az emberi társadalmon.

Sajnos az sem volt kitaláció, hogy ez a világ nagy bajban van: és talán éppen Jake az, aki megmentheti. Ha először elhiszi, hogy mi a dolga…

A fékezhetetlen fantáziájú Tim Burton egy ifjúsági sikerregény alapján készítette el új, látványos és izgalmas fantasy/kalandfilmjét, mely számtalan meglepetést tartogat, mégsem áll távol a tőle megszokott, őrült és különleges világtól.

Ha szeretnéd megnyerni, a Mafab és a MovieAddicts közös nyereményjátékán a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című film vetítésére szóló páros mozijegyet, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

Íme a kérdés:
Melyik filmben játszott együtt 10 évvel ezelőtt Judi Dench és Eva Green?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk szeptember 30. 20:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: Mafab, InterCom
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!