Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Snowden nyereményjáték

Nyerd meg a Snowden című könyvet!

Nyerd meg a Snowden című film alapjául szolgáló könyvet a MovieAddicts és az Cinetel közös játékán! Amennyiben szeretnéd megnyerni a 3 db könyv egyikét, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Snowden nyerenényjátékEdward Snowden a hazáját akarta szolgálni. Bár egészségi állapota katonai karrierjének hamar véget vet, informatikusként azonban helyet kap a titkosszolgálatnál. Itt aztán megdöbbentő felfedezést tesz: az amerikai kormány a világon bárkit képes megfigyelni, telefonokat hallgat le, e-maileket olvas el, még a laptopunk kameráin keresztül is képes megfigyelni saját otthonunkban. Snowden, aki szentül hisz a szabadságban és az Amerikai Egyesült Államokban, válaszút elé kerül: vagy ő is asszisztál a kormány illegálisnak vélt és etikátlan cselekedeteihez, vagy nyilvánosságra hozza mindazt, amit megtudott és menekülni kényszerül…

Oliver Stone egész karrierjét átszövi az amerikai politika kritikája, amiért már nem egyszer nevezték őt hazaárulónak vagy kommunistának. Akárcsak Snowdent. Az ő története beírta magát a történelembe – és ez a történelem most is zajlik. Edward Snowden megszökött Amerikából, jelenleg Oroszországban bujkál, de az interneten, főként a Twitteren továbbra is aktív. Ha hazatérne, természetesen bíróság elé állítanák államtitkok kiszivárogtatásáért és minden valószínűség szerint börtönbüntetésre is ítélnék.

Íme a kérdés:
Melyik országban tartózkodik jelenleg Edward Snowden?

A helyes megfejtéseket 2016. október 2-án 00:00 óráig várjuk az alábbi címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Forrás és fotó: Cinetel

Snowden haza bemutató: 2016. szeptember 16.
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!