Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt a Bridget Jones babát vár premier előtti vetítésére

Ha szeretnéd megnézni premier előtt a Bridget Jones babát vár című filmet, nincs más dolgod mint hogy játssz a MovieAddicts és a UIP-Duna Film közösen szervezett nyereményjátékunkon.

Nyerj páros belépőt a Bridget Jones babát vár premier előtti vetítéséreA Cinema City MOM Park moziban, 2016. szeptember 13-án, este 7 órától kezdődő zártkörű vetítésre most te is nyerhetsz páros belépőt játékunkon.

Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones „boldogan él, amíg meg nem hal” terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet?

Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét…

Az Oscar-díjas Renée Zellweger és az Oscar-díjas Colin Firth mellett a szereplőkhöz csatlakozik Patrick Dempsey is a világ kedvenc szinglijének újabb kalandjában.

Amennyiben szeretnél ott lenni a Bridget Jones babát vár című film premier előtti vetítésén nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre. A válaszokat a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk 2016. szeptember 11. 20:00 óráig.

Íme a kérdés:

Kik a főszereplői a Bridget Jones babát vár című filmnek?

Hazai bemutató: 2016. szeptember 15.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!