Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros mozijegyet a Rossz anyák vetítésére

Már látható a mozikban a Rossz anyák című fergetegesnek ígérkező vígjáték, melyre most a Mafab és a MovieAddicts jóvoltából páros mozijegyet nyerhettek. A jegyek Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználhatók (kivéve a Palace Mammut mozit). A kódot a pénztárban kinyomtatva vagy bediktálva van lehetőség mozijegyre váltani.

Nyerj páros mozijegyet a Rossz anyák vetítéséreAnyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.

Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek „felelőtlen” társaik ellen – ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.

Ha szeretnéd megnyerni, a Mafab és a MovieAddicts közös nyereményjátékán a Rossz anyák vetítésére szóló páros mozijegyet, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

Íme a kérdés:
Hányadik közös filmje a Rossz anyák Mila Kunis és Kristen Bell színésznőnek?
Segítséget itt találsz!

A megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk augusztus 17. 20:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: Mafab, Freeman Film
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!