Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt a Terminátor: A halálosztó díszbemutatójára

Nyerj páros belépőt a Terminátor: A halálosztó díszbemutatójáraJames Cameron kultikus akciófilmje, a Terminátor: A Halálosztó több mint három évtized után újra mozivásznon látható a Pannonia Entertainment jóvoltából, digitálisan felújítva, szinkronos és feliratos verzióban is! Budapesten kizárólag a Corvin Moziban vetítik, emellett országszerte számos további helyszínen, a megyeszékhelyek többségén látható.

Egy ijesztően közeli jövőben a mesterséges intelligenciával rendelkező computerek az öntudatra ébredt Skynet szuperszámítógép vezetésével fellázadnak és harci robotok hadseregével az emberiség elpusztítására törekszenek. 2029-re az emberiség már majdnem elbukik, ám egy John Connor nevű férfi az ellenállás élére áll, és bátorsággal, jó hadvezetésével megfordítja a háború menetét. A gépek már-már vesztésre állnak, ezért egy utolsó húzással visszaküldenek az időben 1984-be egy Terminátort (Arnold Schwarzenegger), azaz leszámolásra specializált kiborgot, hogy megváltoztassa a történelem menetét: még John Connor megszületése előtt megölje majdani anyját. Ám az ellenállók megtalálják az időgépet és szintén visszaküldik egy mindenre elszánt harcosukat, Kyle Reese őrmestert (Michael Biehn), hogy bármi áron védje meg az anyát, Sarah Connort (Linda Hamilton). A Terminátor és ellenfele, Reese meztelenül és fegyvertelenül érkezik a múltba, ahol megkezdődik a versenyfutás az idővel és a kegyetlen harc egymással – a nő életéért. A tét az emberiség jövőbeni sorsa…

Ha szeretnéd megnyerni, a Pannonia Entertainment és a MovieAddicts közös nyereményjátékán a Terminátor: A halálosztó című film díszbemutatójára szóló páros belépőt, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

Íme a kérdés:
Mi a címe a legutóbbi Terminátor filmnek?
Segítséget itt találsz!

A helyes válaszokat az alábbi e-mail címre várjuk: movieaddicts@movieaddicts.hu július 6-án 20:00 óráig.

A vetítés helye és időpontja:
Időpont: 2016. július 7. (Csütörtök). 20:45
Helyszín: Corvin Mozi

Forrás és fotó: Pannonia Entertainment, IMDb


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!