Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból nyereményjáték

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból nyereményjátékHa szeretnéd megnézni premier előtt a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyéból című filmet, nincs más dolgod mint hogy játssz a UIP-Duna Filmmel közösen szervezett nyereményjátékunkon.

A Palace Mammut moziban, 2016. június 29. (szerda), délelőtt 10 órától kezdődő zártkörű vetítésre most te is nyerhetsz páros belépőt játékunkon.

Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.

Amennyiben szeretnél ott lenni a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című film premier előtti vetítésén nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre. A válaszokat a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk 2016. június 27. 00:00 óráig.

Íme a kérdés:

Melyik filmsorozatban játszik a film egyik szereplője Stephen Amell?
a.) Flash – A villám
b.) Zöld íjász
c.) Vámpírnaplók

Hazai bemutató: 2016. június 30.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!