Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros VIP belépőt az Eredet vetítésére

Mozizz a csillagos ég alatt!

Nyerj páros VIP belépőt az Eredet vetítéséreVégre beütött az igazi nyár, verőfényes napsütés és egyre melegebb napok jelzik, hogy tényleg tetőmozi idő van. A Budapest Rooftop Cinema az EB szünnapokat igyekszik élettel megtölteni – június 28-án csütörtökön egy igazi kultikus alkotással csábítja a Corvin Club tetőteraszára a szórakozni vágyókat: Christopher Nolan zseniális filmje, az Eredet lesz műsoron ezen az estén.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) az ipari kémkedés legzseniálisabb bűnözője, aki mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata az álomfázisba jut, ő belopózik az elméjükbe, és hozzáfér a legtitkosabb információkhoz is. Saito (Ken Watanabe) visszautasíthatatlan és életveszélyes ajánlattal keresi fel. Egy gondolatot kell elültetnie a haldokló milliárdos, Maurice Fisher (Pete Postlethwaite) tudatalattijába úgy, hogy a célszemély halálos védelmi rendszerrel felvértezett elméje ne kaphassa el. Legjobb emberét, Arthurt (Joseph Gordon-Lewitt) bízza meg a csapat összeállításával.

Ha szeretnéd megnyerni, a Budapest Rooftop Cinema és a MovieAddicts közös nyereményjátékán az Eredet című filmre szóló páros VIP belépőt, nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

Íme a kérdés:
Melyik filmben nyújtott alakításáért kapta Leonardo DiCaprio élete első Oscar-díját?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket az alábbi e-mail címre várjuk június 27. 0:00 óráig: movieaddicts@movieaddicts.hu

A vetítés helye és időpontja:
Időpont: 2016. június 28. 21:15
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 18:30
Támogatói jegy: 600 HUF/ 2€ (Ha esetleg nem te nyernéd a VIP belépőket)
Rossz idő esetén a program sajnos elmarad, illetve későbbi időpontban kerül megrendezésre!

Forrás és fotó: Budapest Rooftop Cinema, IMDb


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!