Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros VIP belépőt a Mátrix vetítésére

Mozizz a csillagos ég alatt!

Nyerj páros VIP belépőt a Mátrix vetítéséreJúnius 6-án este a Budapest Rooftop Cinema fellázad a gépek ellen: a megjelenése óta kultikus státuszú *Mátrix* folytatja az idei tetőmozi szezont. Az amerikai Wachowski rendezőpáros trilógiájának első része négy Oscar jelölést váltott díjra 2000-ben, amin nem is csodálkozunk, hiszen a film egészen káprázatos látványelemeivel, bullet time lassított felvételek használatával és izgalmas és szövevényes történettel írta be magát a filmtörténelembe.

Thomas Anderson (Keanu Reeves) napjait programozóként tölti egy számítógépes cégnél, éjszakánként azonban Neo néven hackerkedik az online világban. Így botlik bele egyre többször és többször a Mátrix nevébe, míg végül egy rejtélyes idegen fel nem veszi vele a kapcsolatot: kövesse a fehér nyulat. A nyúl Trinityhez (Carrie-Anne Moss), majd később Morpheushoz (Laurence Fushburne) vezeti. Morpheus végül kimenekíti Neót a véltvalóságból az ikonikus kék és piros kapszulák segítségével – a küzdelem azonban csak itt veszi kezdetét…

Ha szeretnéd megnyerni, a Budapest Rooftop Cinema és a MovieAddicts közös nyereményjátékán a Mátrix című filmre szóló páros VIP belépőt, nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

Íme a kérdés:
Kik játsszák a főszerepet a Mátrix  című filmben?

A helyes megfejtéseket az alábbi e-mail címre várjuk június 5. 20:00 óráig: movieaddicts@movieaddicts.hu

A vetítés helye és időpontja:
Időpont: 2016. június 6. 20:45
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 19:00
Támogatói jegy: 600 HUF/ 2€ (Ha esetleg nem te nyernéd a VIP belépőket)
Rossz idő esetén a program sajnos elmarad, illetve későbbi időpontban kerül megrendezésre!

Forrás és fotó: Budapest Rooftop Cinema, IMDb


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!