Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt a Csontok és skalpok című horrorwestern díszbemutatójára

Nyerj páros belépőt a Csontok és skalpok című horrorwestern díszbemutatójáraHamarosan a mozikban a többszörös díjnyertes horror western, a Csontok és skalpok. Légy ott Te is a sikerfilm díszbemutatóján!

Június 2-től a Parlux forgalmazásában Magyarországra is megérkezik a világszerte hangos sikert arató Csontok és skalpok. A MovieAddicts és a Mafab.hu jóvoltából most páros belépőt nyerhetsz az alkotás díszbemutatójára.

Miután egy törvényenkívüli véletlenül a békés vadnyugati városkába vezet egy csapat kannibál barlanglakót, a szörnyek elrabolnak több telepest és egy helyi farmer feleségét. A farmer nem törődve sérült lábával, csatlakozik a mentőcsapathoz: a seriffhez, az idős tartalék-seriffhez és egy erős akaratú pisztolyforgatóhoz. Ami ezután következik, az utazás a földi pokolba, szembenézve egy olyan ellenséggel, melynek kegyetlensége nem ismer határokat. Ellenségük könyörtelenebb, mint gondolták: a csoport küldetése és saját túlélése is súlyos veszélybe kerül. A film az 1800-as évek közepén játszódik, a mai Texas és Új-Mexikó határán. Kurt Russell neve fémjelzi sztárszereposztást, ebben a felkavaró, akciódús horrorwesternben, mely egy félelmetes mentőakció krónikája a régi vadnyugaton.

Légy az elsők között, és vidd el Te a premier előtti vetítésre szóló mozijegyet. Nincs más dolgod, mint válaszolni egy pofonegyszerű kérdésre!

Íme a kérdés:
Melyik filmben láthattuk legutóbb, a film egyik főszereplőjét Kurt Russelt?
Segítséget itt találsz!

A megfejtéseket a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk május 29. 20:00 óráig. A premier előtti vetítésre 2016. június 1-én kerül sor. A nyertessel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: Parlux Entertainment, Mafab
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!