Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt A Játékkészítő premier előtti vetítésére

Nyerj páros belépőt A Játékkészítő premier előtti vetítésére
A rendkívül sikeres magyar pop-show-musical történetének szereplői hamarosan a mozivásznon élednek újra. A Mafab.hu és a Parlux Entertainment jóvoltából most páros belépőt nyerhetsz A Játékkészítő a premier előtti vetítésre.

Május 26-tól a mozikban a tisztán magyar “alapanyagokból” készült musical, A Játékkészítő. Az előadásra az elmúlt két évben közel százezren váltottak jegyet országszerte, így a sikerre való tekintettel a Parlux Entertainment elhozza a mozikba a 2015-ben megújult produkció felvételét.

A film, mely mintegy 24 órányi forgatott anyagból lett összevágva a hazai szakma legnagyobb sztárjait vonultatja fel. A főbb szerepeket olyan színészek alakítják, mint Stohl András, Szabó Győző, Kamarás Iván, Nagy Feró, Oroszlán Szonja és Hajdu Steve, de megcsillogtatják tehetségüket az ország kiemelkedő énekesei is, köztük  Király Lindával, Király Viktorral és Radics Gigivel.

Az előadás kimagasló kritikákat kapott a hazai sajtóban, a szakma egyöntetű véleménye szerint a Broadway színpadain is megállná a helyét.

A „hagyományos” mesehősök attól félnek, hogy elfelejtik őket, hiszen nincs szuperlézerük, nem tudnak gombnyomásra szintet ugrani, nem olyanok, mint modern társaik. Ezért elhatározzák, hogy felkeresnek egy híres videojáték-készítő mestert, hogy belőlük is videojáték készülhessen, mert akkor talán újra népszerűek lennének. Segítséget kérnek egy kisfiútól, aki mindent tud a videojátékokról és együtt indulnak a Játékkészítőhöz, ám az útjuk során váratlan akadályokba ütköznek….

Mafab.hu és a Parlux jóvoltából most Te is ott lehetsz  A Játékkészítő premier előtti vetítésén. Nincs más dolgod, mint megválaszolni az alábbi egyszerű kérdést:

Mi annak a horror-westernnek a címe, amit június 2-án fog bemutatni a Parlux Entertainment?
Segítséget itt találsz!

A premier előtti vetítésre május 18-án kerül sor a budapesti Mom Parkban.

A helyes megfejtéseket május 16-án 20:00 óráig várjuk az alábbi e-mail címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Forrás és fotó: Parlux Entertainment, Mafab

 


 


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!