Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Megérkezett a Doktor Strange szinkronos előzetese

Végre megérkezett a Doktor Strange szinkronos előzetese, melyben Benedict Cumberbatch alakítja a főszereplőt, a Marvel univerzum mágusát, aki rengeteg különleges képességgel bír majd. A Marvel legújabb produkciója novemberben érkezik a hazai mozikba. A filmben Benedict Cumberbatch alakítja a főszereplőt, a Marvel univerzum mágusát, aki rengeteg különleges képességgel bír majd. Ezekről a Marvel fejese Kevin Feige nyilatkozott.

Feige ráadásul nem csak a címszereplővel kapcsolatban árult el néhány részletet, hanem Rachel McAdams karakteréről is beszélt a nagyérdeműnek. A főszereplővel kapcsolatban elárulta, hogy rengeteg dologra lesz majd képes. Előfordul majd, hogy varázsigéket mormol, amelyek a képregényben igazi nyelvtörőkként jelentek meg és Feige azt ígéri, hogy hasonlóra lehet számítani a filmben is, hiszen pont ezek a dolgok azok, amelyektől Doctor Strange, Doctor Strange lesz.

Beszélt a Levitáció Köpenyről is, amely Strange tulajdonában lesz. A köpenynek rengeteg különlegessége lesz, többek között például Strange repülni is képes lesz a vörös lepel segítségével – igaz nem úgy, mint Superman vagy Thor. Sőt Feige szerint a köpenynek voltaképpen saját tudata van, ettől pedig nem egy újabb vörös köpenyes szuperhőst kapunk, hanem egy sokkal egyedibb figurát.

A mágus ezenfelül fénymandalákat is létre tud majd hozni, ezeket pedig akár fegyverként vagy pajzsként is képes lesz használni. Az egyik legizgalmasabb tulajdonsága pedig talán az lesz, hogy akár portálokat is meg tud nyitni. Ezeken átlépve pedig a világ bármely pontjára képes eljutni, aki átlép rajtuk.

Feige végül hozzátette, hogy ezek a képességek az első filmben csak Strange varázserejének felszínét fogják karcolgatni. McAdams karakterével kapcsolatban annyit árult el, hogy a színésznő egy sebész lesz, aki tulajdonképpen egy kapocs lesz Doctor Strange-nek a régi életéhez. Ő segít neki megőrizni az emberségét.

A Marvel legújabb produkciója novemberben érkezik a hazai mozikba.

 

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!