Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt a Hardcore Henry, teljes egészében FPS-nézetű akciófilmre

Nyerj páros belépőt a Hardcore Henry, teljes egészében FPS-nézetű akciófilmre
2014 decemberében 250 ezer dollárt gyűjtött össze az Indiegogo-n közösségi finanszírozással a Hardcore Henry csapata, amely lökést adott a produkció elkészítéséhez.

Nyerj páros belépőt a Hardcore Henry, teljes egészében FPS-nézetű akciófilmreTavaly novemberben a rangos Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon az egyik legnagyobb sikert aratta a film világpremierje, amely elnyerte az Éjféli Őrület (Midnight Madness) szekció közönségdíját. A rendező IIya Naishullert már most sokan a következő Quentin Tarantinoként emlegetik. Az orosz-amerikai produkcióban készült Hardcore Henry előzménye egy videoklip volt. Naishuller a Biting Elbows zenekar számára készített hasonló technikával klipet, amelyet 2013-as közzététele óta több mint 30 millióan láttak a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. A Hardcore Henry-t szinte teljes egészében GoPro kamerákkal vették fel, tökéletesen szimulálva a számítógépes játékok szubjektív nézőpontját. A világpremierrel egy időben, április 7-én kerül a magyar mozikba a világ első, teljes egészében FPS-nézetben elkészített akciófilmje.

A hazai forgalmazó, a Vertigo Media jóvoltából a világpremier napján Te is megnézheted a páratlan moziélményt ígérő akciófilmet, amennyiben részt veszel játékunkon és a 120 szerencsés egyike leszel. Az exkluzív vetítésre április 7-én este 8 órától kerül sor a Lurdy moziban.A Hardcore Henry egész történetét belső nézőpontból látjuk: Henry nem emlékszik semmire. Leginkább azért, mert felesége épp most hozta vissza a halálból. Elmondja Henry-nek, hogy hívják, ám ocsúdni sincs ideje, öt perccel később már lőnek rá, feleségét pedig elrabolják. Henry Moszkvában a fél alvilággal találja szembe magát, és mindenki holtan akarja látni. A túlélési ösztön mellett Henry-t a bosszú hajtja: célja az ellenség legyőzése mellett a felesége kiszabadítása.

Szeretnéd a világpremierrel egy időben megnézni Hardcore Henry című akciófilmet? Ha igen, nincs más dolgod mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre, legkésőbb 2016. április 6-án délig. az alábbi e-mail címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Íme a kérdés:

A film egyik szereplőjét Tim Roth-ot melyik filmben láthattuk legutóbb?
Segítséget itt találsz.

Vegyél részt játékunkban, és nyerd meg az egyik páros belépőt a film 2016. április 7-én, este 8 órától kezdődő premier előtti vetítésére.  A zártkörű vetítésnek a Lurdy mozi ad otthont.

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Parner oldalak:

Média partnerek:

Hazai bemutató: 2016. Április 7.

Forrás és fotó: Vertigo Média, Mozi Mánia app
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!