Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Megérkezett a Hardcore Henry magyar feliratos előzetese

Hardcore Henry áprilisban lezúz pár arcot

Megérkezett a Hardcore Henry magyar feliratos előzetese
A Hardcore Henry első hivatalos mozielőzetese pár hete került fel a netre és azóta közel 12 millióan nézték meg. Ami nem véletlen, hiszen film egy igazán jó kis akció-sci-fi-nek ígérkezik, ami nem nélkülözi a vért, és a levágott testrészeket sem. A rendező  IIya Naishuller filmjét imádták a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol megkapta Éjféli Őrület (Midnight Madness) szekció közönségdíját. és sokan már most a következő Quentin Tarantinoként emlegetik.

Megérkezett a Hardcore Henry magyar feliratos előzeteseHardcore Henry előzménye egy videoklip volt. Naishuller a Biting Elbows zenekar számára készített hasonló technikával klipet, amelyet 2013-as közzététele óta több mint 30 millióan láttak a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. A Hardcore Henry-t szinte teljes egészében GoPro kamerákkal vették fel, tökéletesen szimulálva a számítógépes játékok szubjektív nézőpontját. A filmben a néző teljes egészében a főszereplő nézőpontjából látja az eseményeket, s válik részesévé az őrült akcióknak.

Megérkezett a Hardcore Henry magyar feliratos előzeteseA történetről:
Henry a felesége segítségével visszatér a halálból, de mivel teste nagyrésze megsemmisült, így gyakorlatilag kiborg lesz belőle, aki nem emlékszik semmire életéből. Amikor a feleségét elrabolják, Henry Moszkvában a fél alvilággal találja szembe magát, ahol mindenki holtan akarja látni. Henry-t a bosszú hajtja: célja pedig az ellenség legyőzése mellett a felesége kiszabadítása.

Április 7-én, a világpremierrel egy időben kerül a magyar mozikba a Hardcore Henry, a világ első, teljes egészében szubjektív/belső nézőpontból (FPS – First-person shooter) elkészített akciófilmje.

Forrás és fotó: Vertigo MédiaOlvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!