Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt A Keresztapa premier előtti vetítésére

2001: Űrodüsszeia és a Volt egyszer egy vadnyugat után egy újabb filmtörténeti klasszikus tér vissza a mozivászonra: a gengszterfilmek legnagyobbika, világhírű színészek és rendező munkája, minden idők egyik legnagyobb szabású mozgóképe: A Keresztapa (1972).


Francis Ford Coppola
három Oscar-díjjal jutalmazott kultuszfilmjét március 10-től vetítik hazai filmszínházak, digitálisan felújítva, angol nyelven, magyar felirattal. Budapesten a Corvin Moziban és az Uránia Nemzeti Filmszínházban lesz műsoron, emellett országszerte számos további helyszínen, többek között Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Kecskeméten, Szombathelyen, Szolnokon és Miskolcon is vetítik.
A vetítési helyszínek teljes listája a film Facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/KeresztapaMozi címen olvasható.

Szeretnéd premier előtt megnézni A Keresztapa című kultikus filmet? Nincs más dolgod mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre, legkésőbb 2016. március 8. 20:00 óráig. A helyes válaszokat  az alábbi e-mail címre várjuk: movieaddicts@movieaddicts.hu

Íme a kérdés:

Hány része van A Keresztapa című filmnek?

Vegyél részt játékunkban, és nyerd meg az egyik páros belépőt a film 2016. március 9. 19:30-tól kezdődő premier előtti vetítésére.Hazai bemutató: 2016. március 10.

Forrás és fotó: Pannonia Entertainment

Mozipremierek, a legfrissebb pletykák, hírek a filmvilágból

 

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!