Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt A fekete ötven árnyalata premier előtti vetítésére

A világhírű sztorit elfenekelik

Fekete örven árnyalata cover
Idén februárban A szürke ötven árnyalata megkapja a magáét, 2016. február 4-től kerül a hazai mozikba A fekete ötven árnyalata (The Fifty Shades of Black), Marlon Wayans  legújabb vígjátéka.

Fekete ötven árnyalata jelenetfotóA hazai forgalmazó, a Big Bang Media jóvoltából most megnézheted az idei év egyik legjobb paródiáját, ráadásul 3 nappal az országos premier előtt.

Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű A szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr. Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva…

A fekete ötven árnyalata szinkronos előzetes:

Szeretnéd premier előtt megnézni A fekete ötven árnyalata című vígjátékot? Nincs más dolgod mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre, legkésőbb 2016. január 31-én délig. az alábbi e-mail címre: movieaddicts@movieaddicts.hu.

Íme a kérdés:

Melyik filmben játszott együtt Marlon Wayans Jared Letoval?

Vegyél részt játékunkban, és nyerd meg az egyik páros belépőt a film 2016. február 1-én, este 7 órától kezdődő premier előtti vetítésére.  A zártkörű vetítésnek a Lurdy mozi ad otthont.

Hazai bemutató: 2015. február 4.

Forrás és fotó: Big Bang Media, Mozi Mánia appOlvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!