Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Pofázunk és végünk Miamiban nyereményjáték

Nyerj páros belépőt a premier előtti vetítésre

Pofázunk és végünk cover
Ha szeretnéd megnézni premier előtt a Pofázunk és végünk Miamiban című filmet, nincs más dolgod mint hogy játssz a UIP-Duna Filmmel közösen szervezett nyereményjátékunkon.

A Mammut moziban, 2016. január 20., este 7 órától kezdődő zártkörű vetítésre most te is nyerhetsz páros belépőt játékunkon.

POfázunk és végünk MIamiban jelenetfotóIce Cube és Kevin Hart ismét akcióba indulnak a nagy sikerű Pofázunk és végünk folytatásában. Az első rész több mint 150 millió dolláros összbevételt hozott, és az év legmenőbb komikusduóját mutatta be a közönségnek. A Pofázunk és végünkben a bőbeszédű Ben Barber (Hart) biztonsági őr csatlakozott a hirtelen haragú atlantai nyomozóhoz, James Paytonhoz (Cube), abból az alkalomból, hogy fölvették a rendőrakadémiára, és gyakorlatot kellett szereznie járőrözésből. Ben be akarta bizonyítani leendő sógorának, hogy ő nem csupán egy a sok millió videójáték-őrült közül, és méltó arra, hogy elvegye James húgát, Angelát (Tika Sumpter). A nap egyszerű közös járőrözésként indult, ám Ben belekeveredett a nyomozó aktuális ügyébe, és ezzel kezdetét vette élete legeszelősebb 24 órája.

Amennyiben szeretnél ott lenni a Pofázunk és végünk Miamiban című film premier előtti vetítésén nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre. A válaszokat a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre várjuk, legkésőbb 2016. január 19-én, délig.

Íme a kérdés:

Mi történt Hart és Cube kocsijával?
Segítséget az alábbi filmklipben találsz:

Hazai bemutató: 2015. január 21.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!