Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt az Egy tökéletes nap premier előtti vetítésére

Egy tökéletes nap jelenetfotó 2
Az Oscar-díjas Benicio Del Toro és az Oscar-díjas Tim Robbins a főszereplői ennek az egyetlen őrült nap történetét elmesélő filmnek. A Mozi Mánia app, valamint partner oldalai segítségével premier előtti vetítésen mutatjuk be az Egy tökéletes nap című filmet, a hazai forgalmazó a Mozinet Kft. jóvoltából.

Az Egy tökéletes nap akcióval teli road-movie, háborús film és őrült fekete vígjáték egyszerre, melyben a kiváló színészek végre komikus oldalukat is megmutatják a közönségnek.

 

Egy tökéletes nap jelenetfotóA sztori szerint egy háború sújtotta bosnyák faluban méretes holttest lebeg egy kút alján. A kövér férfinak az lett a veszte, hogy gyilkosai vele akarják a helyiek ivóvíz-készletét megmérgezni. A nemzetközi segélyszervezet dolgozói (Benicio Del Toro – Sicario – A bérgyilkos, Traffic, 21 Gramm, Tim Robbins – Titokzatos folyó, Világok harca, A remény rabjai, Mélanie Thierry – Az óceánjáró zongorista legendája) hamarosan megérkeznek a helyszínre, hogy kihúzzák a hullát, de a kötelük elszakad a súly alatt. Versenyfutás indul az idővel, hogy hőseink megszerezzenek minden szükséges engedélyt (és persze egy strapabíró kötelet) a katonák, a háborún nyerészkedők, a bizalmatlan helyiek és a bürokrácia között lavírozva – mielőtt a hulla megfertőzi a kút vizét. A helyzetet bonyolítja, hogy váratlanul egy bombanő (Olga Kurylenko – A Quantum csendje) is csatlakozik a csapathoz, akinek korábban viszonya volt az egyik férfival.

Az Egy tökéletes nap premier előtti vetítése 2016. január 18-án este 7 órától kezdődik a Lurdy moziban. Amennyiben szeretnél résztvenni az országos premier előtt tíz nappal tartandó zártkörű vetítésen nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre. A válaszokat legkésőbb 2016. január 17-én délig várjuk a movieaddicts@movieaddicts.hu e-mail címre. 

Kérdés:

Melyik filmfesztivál keretében mutattűk be először az Egy tökéletes nap című filmet? (Segítséget az előzetesben találsz)

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Parner oldalak: Mozistar, Mozinéző, Mafab, FPortál, FilmDroid, Plusz Mínusz Blog, Hetedik Sor Közepe, Mozi Mánia, CineStar, Tech-Live, Rated

Média partnerek: CoolFMGiGa RádióLakihegy Rádió, Top Movies

Forrás és fotó: Mozinet, Mozi Mánia

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!