Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Egy tökéletes nap – Premier előtt hozzunk Benicio Del Toro és Tim Robbins új filmjét

Egy tökéletes nap

Egy tökéletes nap jelenetfotó 2
Az Oscar-díjas Benicio Del Toro és az Oscar-díjas Tim Robbins a főszereplői ennek az egyetlen őrült nap történetét elmesélő filmnek.

Az Egy tökéletes nap akcióval teli road-movie, háborús film és őrült fekete vígjáték egyszerre, melyben a kiváló színészek végre komikus oldalukat is megmutatják a közönségnek. A filmhez megérkezett az első feliratos előzetes, de ennél sokkal fontosabb lehet, hogy 2016. január 18-án, 10 nappal az országos premier előtt premier előtti vetítésen mutatjuk be Fernando León de Aranoa rendezését.

Egy tökéletes nap jelenetfotóA zártkörű vetítésre közel 250 jegyet sorsolunk ki az Egy tökéletes nap hazai forgalmazója, a Mozinet Kft. jóvoltából, természetesen mindegyik belépő játékok során találja meg boldog tulajdonosát. A játékunk 2016. január 10-én indul, érdemes lesz tehát követni Facebook oldalunkat.

A sztori szerint egy háború sújtotta bosnyák faluban méretes holttest lebeg egy kút alján. A kövér férfinak az lett a veszte, hogy gyilkosai vele akarják a helyiek ivóvíz-készletét megmérgezni. A nemzetközi segélyszervezet dolgozói (Benicio Del Toro – Sicario – A bérgyilkos, Traffic, 21 Gramm, Tim Robbins – Titokzatos folyó, Világok harca, A remény rabjai, Mélanie Thierry – Az óceánjáró zongorista legendája) hamarosan megérkeznek a helyszínre, hogy kihúzzák a hullát, de a kötelük elszakad a súly alatt. Versenyfutás indul az idővel, hogy hőseink megszerezzenek minden szükséges engedélyt (és persze egy strapabíró kötelet) a katonák, a háborún nyerészkedők, a bizalmatlan helyiek és a bürokrácia között lavírozva – mielőtt a hulla megfertőzi a kút vizét. A helyzetet bonyolítja, hogy váratlanul egy bombanő (Olga Kurylenko – A Quantum csendje) is csatlakozik a csapathoz, akinek korábban viszonya volt az egyik férfival.

Forrás és fotó: Mozinet, Mozi Mánia

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!