Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Megérkezett a Deadpool legújabb előzetese

Ryan Reynolds mindenkit lezúz

Deadpool cover
A szabad szájú zsoldos katona, akit ma Deadpoolként ismer a világ, nem más, mint egy balul sikerült orvosi kutatás eredménye, amelyet a kanadai kormány finanszírozott. Az X Fegyver Program valódi célja, vagyis genetikai módosításokkal létrehozott szuperhősök „gyártása”, csak magas kormánykörökben volt ismert. Ez a program adta Wolverine adamantium csontvázát, a Kardfogú bestiális természetét, és ez változtatta a Kósza nevű kalandort kíméletlen gyilkoló-géppé. Wade Wilson akkor került a középpontba, amikor a kormány három fent említett csúcs ügynöke megszökött a testülettől, és a maga útját kezdte járni. Miután Wade-nél az orvosok gyógyíthatatlan rákot (és elmebajt) diagnosztizáltak, elhagyta szerelmét, és elfogadta az egyetlen lehetőséget az életben maradásra, önként jelentkezett az X Fegyver projectbe. A program kutatói lemásolták Wolverine öngyógyító képességét, és mesterséges úton átültették Wade-be.

 

 

A meglehetősen bizarr eljárás mellékhatásaként Wilson bőre és arca rettenetesen eltorzult, és leginkább egy félig megrágott tehénlepényre emlékeztetett. A terv totális kudarccal végződött, és az elkábított Wade-et átszállították egy börtön kórházba, ahol magához térve, az első keze ügyébe kerülő tárgyal kicsinálta a teljes személyzetet, akiket az őrzésére rendeltek oda. Wade megszökött és elrejtőzött, de hónapokkal később visszatért Deadpool álnéven, mint profi zsoldos és bérgyilkos. Miután bérgyilkosként és különc szuperhősként is megerősítette hírnevét, Deadpool leszerződött egy Tolliver nevű terroristával.  Lopott személyiségekkel és sötét titkokkal terhelve, a nagyszájú zsoldos a rejtélyek embere. Hős? Bűnöző? Pszichopata? Vagy talán mindhárom egyszerre? Wade Wilson a saját szabályai szerint él, és nem játssza mások játékait. A káosz ügynöke, a kibírhatatlan rend világába korlátozva, ő Deadpool. Az ég irgalmazzon annak a szerencsétlennek, aki keresztezi az útját.

A Tim Miller rendezésében készült képregény feldolgozás Ryan Reynolds főszereplésével 2016 februárjában érkezik a hazai mozikba. Jó szórakozást az előzeteshez! 🙂

Forrás és fotó: 20th Century Fox, Intercom

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!