Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Forog a Fear the Walking Dead második évada

Fear The Walking Dead kritika

Nemrég jelentette be az AMC, hogy elkezdte a Fear the Walking Dead sorozat 2. évadának forgatási munkáit a mexikói Alsó-Kaliforniában. A forgatások otthona a Baja Studios, ahol olyan Oscar-díjas alkotásokat vettek filmre, mint a Titanic és a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán. A Fear the Walking Dead, a The Walking Dead társ-sorozata az idei év legsikeresebb új szériája volt a 18-49 éves korosztályban az Egyesült Államokban. Magyarországon a sorozat bemutatkozása a kábelcsatornák rangsorában a 8. helyre emelte az AMC-t.

A tavasszal érkező folytatás 15 évadot tartogat, a vezető producerek változatlanul a showrunner Dave Erickson mellett Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert.

fear the walking dead jelenetfotó“Izgatottak vagyunk, hogy újra forog a sorozat, és legalább ennyire izgalmas, hogy Mexikóban vagyunk. A Baja Studiosban forgott az utóbbi évek néhány nagyszerű, óceánparti jelenete, és ez rengeteg kreatív energiával tölt fel bennünket a FEAR folytatására” – nyilatkozta Dave Erickson.

A Fear the Walking Dead a zombi apokalipszis kezdetén játszódik, olyan időszakban, amikor a világ teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott, még mielőtt bárki megértette volna, mi is történik. Az addig megszokott életek véget értek, vagy minden képzeletet felülmúlóan, gyökeresen megváltoztak. A Fear the Walking Dead szereplői Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane  (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) és Colman Domingo (Strand).

Forrás és fotó: AMC Magyarország
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!