Kapcsolat

Neked ajánljuk!

A tenger szívében nyereményjáték

Nyerj menő filmes cuccokat!

TengerSziveben_socialmedia (3)
Nyerd meg A tenger szívében logóval ellátott baseball sapkát vagy a polók egyikét a MovieAddicts és a MozICom közös játékán! Minden ajándék mellé adunk egy kisebbet is (gyufatartó, kulcstartó). 🙂 Amennyiben szeretnéd megnyerni a nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre.

A tenger szívében baseball sapkaA természet visszavág. Egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen víznek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a Dél-Amerikai partot veszik célba. 3000 mérföldnyi út áll előttük. Három hónappal később már csak nyolcan vannak életben. Társaik húsát ették, éheztek, szomjaztak, félőrültek a kiállott megpróbáltatásoktól. De hazaértek.

A kétszeres Oscar-díjas Ron Howard, az Apollo-13, az Egy csodálatos elme, Váltságdíj és az Angyalok és démonok rendezője egy fantasztikusan izgalmas és különleges történetből készítette új filmjét. Az 1820-ban lezajlott események ihlették a legismertebb amerikai regényt, a Moby Dicket is.

Íme a kérdés:

Mi Chris Hemsworth foglalkozása a filmben?
Segítséget a szinkronos előzetesben találsz:

A helyes megfejtéseket 2015. december 9. 00:00 óráig várjuk az alábbi címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Hazai bemutató: 2015. december 10.

Forrás és fotó: InterCom


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!