Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Amerika Kapitány: Polgárháború első előzetes

Nagyon ütős lett a Civil War előzetese

civil-war cover

A Jimmy Kimmel Live tegnapi műsorában Robert Downey Jr. és Chris Evans vendégeskedett, és bár a korábbi pletykák arról szóltak, hogy majd csak a Star Wars: Az ébredő Erő előtt mutatják be az Amerika Kapitány: Polgárháború első előzetesét, ez végül tévesnek bizonyult. Amerika Kapitány és Vasember ugyanis nem érkezett üres kézzel a műsorba, és már most megkaptuk az első igazán ütős előzetest.

A Civil War-ban-ben Steve Rogers egy újonnan alakult Avengers csapatot vezet, annak érdekében, hogy megvédjék az emberiséget. De sz incidenseben, amiben az Avengers is érintett volt, meghalt többszáz ember – köztük rengeteg gyerek is -, a tömegek nyomásának engedve az amerikai kormány törvénybe iktatta, hogy minden szuperképességű egyénnek regisztrálnia kell a kormánynál, vagyis felfednie kilétét, és nekik dolgozni. A szuperhősök egy része ezzel egyetértett, más része viszont az egyéni szabadság korlátozásaként fogta fel, és fellázadt ellene., politikai nyomásra egy elszámoltató rendszert akarnak beiktatni, egy irányító testületet, ami felügyeli és utasítja a csapatot.

Az új status quo két táborra bontja a csapatot– az egyiket Amerika kapitány vezeti és a vágy, hogy az Avengers szabadon védhesse az emberiséget a kormányzat beleszólása nélkül, és a másikat meg Tony Stark miután meglepő módon úgy dönt, hogy támogatja a kormányzati felügyeletet és az elszámoltathatóságot. A regisztrált hősök első feladata az lesz, hogy kerítsék kézre és zárják börtönbe azokat a hősöket, akik megtagadják a regisztrációt. A szuperhős társadalom két részre szakad. Korábbi barátok, csapattársak esnek egymásnak.

Hazai bemutató: 2016. május
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!