Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj dedikált Utóélet DVD-t

Utóélet nyereményjáték

Utóélet cover új
Nyerd meg a Zomborácz Virág és Kristóf Marci által dedikált Utóélet DVD-k egyikét, a MovieAddicts és a Fantasy Film közös nyereményjátékán. Amennyiben szeretnéd megnyerni a filmet nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre.

utóélet DVD borítóZomborácz Virág Utóélet című filmjének világpremierje a tavalyi Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál East of the West versenyprogramjában volt. A film főszereplője a mindentől szorongó Mózes, aki képtelen megfelelni lelkész apja elvárásainak. Amikor a lelkész váratlanul szívrohamot kap és meghal, Mózes szinte megkönnyebbül: megszűnt a nyomás, ami az egyházi pályára kényszerítette volna őt. Csakhogy a halotti toron megpillantja apja kísértetét, ami – bár nem tud beszélni – innentől kezdve folyamatosan a nyomában van. Mózes kétségbeesetten próbál megszabadulni a kísértettől, és ebben segítségére van egy spiritiszta autószerelő, valamint a lelkész asszisztense. A humorban bővelkedő alkotás november közepétől vásárolható meg DVD-n. A korongon a film mellett az Utóélet werkfilmje, és a filmhez készült mozi előzetes is megtalálható.

Zomborácz Virág filmterve 2011-ben elnyerte az Európai Unió MEDIA programjának díját. Magyar projekt még sosem végzett az élen az évente beadott több száz uniós filmterv rangsorolásakor. Az elsőfilmes rendezőnő egy svéd projekttel megosztva érdemelte ki a MEDIA European Talent Prize-t, amit a cannes-i filmfesztiválon adott át Androulla Vassiliou, az Európai Unió kulturális biztosa. A Pusztai Ferenc vezette KMH Film gyártásában készült film a Magyar Nemzeti Filmalap 190 millió forintos gyártási támogatásával készült el. Zomborácz Virág több sikeres és díjnyertes rövidfilm (A macska szerepe a francia irodalomban, Nyomtávváltás, Valami kék) után készítette el első játékfilmjét remek magyar művészek közreműködésével.

Íme a kérdés:

Ki segít Mózesnek eligazodni apja munkájában?
Segítséget az előzetesben találsz:

A helyes megfejtéseket 2015. december 1. 12:00 óráig várjuk az alábbi címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Forrás és fotó: Fantasy Film, KHM Film, Vertigo MédiaOlvasd el ezeket is!

2 Comments on Nyerj dedikált Utóélet DVD-t

  1. Illés Heni // 12/10/2015 at 12:30 //

    Kedves Zita,

    A facebookon már közzétettük a nyerteseket kb. 1.5 hete.

  2. Sziasztok! Ezzel a játékkal mi lett? Nyertesek? 🙂

A te véleményed is számít!

%d blogger ezt szereti: