Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt A keresés premier előtti vetítésére

A keresés nyereményjáték

A keresés jelenetfotó 8
A Mozi Mánia app, MovieAddicts, valamint partner oldalai 2015. november 11-én zártkörű vetítésen mutatják be A némafilmes, 5 Oscar-díjat nyert alkotás rendezőjének új drámáját, a hazai forgalmazó, a Vertigo Média Kft jóvoltából.

Michel Hazanavicius 2011-ben világszenzációt okozott A némafilmes című filmjével, amely Cannes-ban a legjobb színész díját nyerte el, majd összesen további, több mint 150 elismerést kapott, s végül öt Oscar-díjat, közte a legjobb film, rendezés és színész arany szobrocskáját is elnyerte. A sikert követően Hazanavicius most elkészítette dédelgetett filmtervét, amelynek történetét a legendás Fred Zinnemann 1948-as, azonos című Oscar-díjas alkotása szolgáltatta. A második világháború helyett kortárs miliőbe helyezett filmjében a főszerepet az Oscar-jelölt Bérénice Bejo és a négyszeres Oscar-jelölt Annette Bening játssza. A keresés világpremierje a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában volt.

A keresés c. francia produkció premier előtti vetítésének a Lurdy Mozi ad otthont, 2015. november 11-én este 7 órától.

A háború szabdalta Csecsenföldön egy kisfiú egyedül marad karon ülő kistestvérével, miután szeme láttára gyilkolják meg katonák a szüleit. Mivel fogalma sincs róla, hogyan kell ellátni a csecsemőt, egy ház verandáján hagyja a babát és a menekülők tömegével elindul a legközelebbi menekülttáborba. Az Európai Unió delegáltja, Carole az utcán pillantja meg a magára maradt kisfiút és lakásában szállásolja el pártfogoltját. A nő mellett a fiúcska lassan ismét bízni kezd az emberekben, ám retteg az egyenruhás katonáktól, és nem hajlandó megszólalni, így a vele történtekről sem derül ki semmi. Eközben a halottnak hitt idősebb lánytestvére – az időközben megtalált csecsemővel – a fiú keresésére indul, hogy egyesítse a megmaradt csonka családot.

Amennyiben szeretnél résztvenni a premier előtti vetítésen, akkor nincs más dolgod, mint egy egyszerű kérdésre válaszolni, legkésőbb 2015. november 10-én délig, és a helyes választ elküldeni az alábbi címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Íme a kérdés:

Hány Oscar-díjat kapott a Némafilmes című film?

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:
MoziStar
MoziNéző
Mafab
FProtál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Hetedik Sor Közepe
CineStar

Média partnerek:
Cool FM
Giga Rádió

Forrás és fotó: Vertigo Média, Mozi Mánia appOlvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!