Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nemsokára beköltöznek a robotok a tv képernyőre

Október 30-án, Oscar-díjas szereplővel indul a Humans sorozat

Humans cover photo 2
A nyolcrészes vadonatúj drámasorozat egy különleges, párhuzamos jelenben játszódik. Ebben a világban minden elfoglalt családnak kötelezően van egy csúcsfejlesztésű robotasszisztense, amely az élő másához megszólalásig hasonlít. A történet egy jelennek tűnő különleges világban játszódik, amelyben életünket az emberre meghökkentően hasonlító mesterséges intelligenciájú robotokkal osztjuk meg, akik segítenek a mindennapi ügyes-bajos dolgokban. De az irányítást is meg tudjuk tartani felettük?

A Humans izgalmas története négy szálon fut, a középpontban a kissé szélfútta, de szerethető Hawkins családdal. Az apa, Joe Hawkins úgy dönt, beruház egy emberszerű robotba. Azt reméli, talán ez majd segít rendezni feszült viszonyát a feleségével, hiszen a robot elvégzi a házimunkát, így végre újra lesz idejük egymásra. Az új háztartási segítséget, Anitát azonnal megszereti az egész család, a kaotikus házban újra rend honol, végre nem kell sietni az esti meseolvasással, és a rohanós reggeleken is asztalhoz tud ülni az egész család. Egyedül a feleség, Laura érzi, Anitával valami nincs rendben.

A sorozat főbb szerepeiben Gemma Chan, William Hurt, Katherine Parkinson, Tom Goodman-Hill, Colin Morgan, Rebecca Front és Neil Maskell.

Premier: október 30. péntek, 22:00 óra, az AMC-n.
További részek: péntekenként, 22:00 órakor.

Forrás és fotó: AMC
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!