Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Megérkezett A visszatérő új előzetese

Zseniális lesz a The Revenant

A visszatérő jelenetfotó
Leonardo DiCaprio
újabb Oscar-esélyes szerepben tűnik fel, a már aranyszobrocskával jutalmazott Alejandro González Inárritu legújabb filmjében A visszatérőben, amelyben az 1800-as évek elejére utazhatunk vissza és egy felfedező kalandos történetet ismerhetjük meg.

Történet:

A visszatérő jelenetfotó 2Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry (Domnhall Gleeson) kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

Szereplők:

Tom Hardy, Leonardo DiCaprio, Will Poulter, Domhnall Gleeson, Paul Anderson, Lukas Haas, Javier Botet, Brendan Fletcher, Brad Carter, Kristoffer Joner, Kory Grim, Robert Moloney, Dave Burchill, Mark Krysko, Joshua Burge.

Hazai bemutató: 2016. január

Forrás és fotó: InterCom, IMDb

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!