Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Titokzatos, új magyar film híre járja be a világhálót

Verseny - Add a véred egy jó ügyért!

Verseny_TrokanNoraKrisz (Inotay Ákos) emlékek nélkül ébred a végeláthatatlan erdőben és rövidesen rájön: akarata nélkül egy nem evilági lényekkel folytatott verseny főszereplője lett. Rádöbben, hogy vadásznak rá! Menekülés közben találkozik Katával (Trokán Nóra), az íjásszal, és lassan összeverődik a különleges fiatalokból álló csapat, a „Bátrak serege”. Egyedül Krisz az, aki nem tudja, hogyan lehetne a közösség hasznos tagja. Pedig a győzelemhez éppen az ő bátorságára és önfeláldozó képességére van szükség! Az idő fogytán van, közeleg a holdtölte…

Mikor azt gondoljuk, hogy minden elveszett és a sötétség uralkodik az emberiség felett… mindig megjelenik egy hős. Egy hős, aki felveszi a küzdelmet a Gonosz seregeivel és felülkerekedik. De van, amikor akkora a baj, hogy egyetlen hős nem elég! Két faj vetélkedik a túlélésért, a vérfarkasok ősi nemzetsége és az ember. A vérfarkasok a gyengékre, elesettekre fenik a fogukat. Azokra, akik képtelenek védekezni. Vajon képesek-e az emberek szembeszállni a veszéllyel? Egy, a világot behálózó szervezet megkezdi a „Bátrak seregének” szervezését. A tét az emberiség fennmaradása.

És bár totális harcra nem kerülhet sor, a verseny így is vérre megy – a fiatalok közül választják ki az önkéntes sokaságot, akik készek a vérüket adni egy jó ügyért.

És most itt az ideje, hogy kiderüljön az igazság:

A Magyar Vöröskereszt véradó-kampányának indítóeleme ez a promóció, és trailer valójában, egy kis buzz-zal szerették volna felkelteni a lakosság érdeklődését, és felhívni a figyelmet a váradás fontosságára.

Előreláthatólag október 29-én érkezik egy hosszabb videó és sajtóanyag a Magyar Vöröskereszt új véradó-kampányáról.

Forrás és fotó: Well PROlvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!