Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Star Wars: Az ébredő erő magyar feliratos előzetes

Az ébredő Erő előre megdöntött minden rekordot

Ébredő erő előzetes cover
A nemzetközi jegyelővétellel egy időben hétfő reggel  Magyarországon is elindult a mozijegyek értékesítése, mely korábban soha nem látott érdeklődést váltott ki a hazai rajongókból.  Olyan jegyeladási  rekord született két nap alatt, amit nehéz lesz túlszárnyalni: eddig 42 235 jegyet vásároltak meg elővételben a Star Wars: Az ébredő Erő filmre, és ez a szám folyamatosan növekszik. A Star Wars: Az ébredő Erő december 18-án 0.01 perckor látható először a magyarországi mozik műsorán.

A filmről

Star Wars: Az ébredő erőjelenetfotóIdén a Lucasfilm és a rendező J.J. Abrams együtt kalauzolják el a nézőket egy messzi-messzi galaxisba, a Csillagok Háborúja a Star Wars: Az ébredő Erő című alkotással december 18-án tér vissza a mozivászonra. A történet A jedi visszatér eseményei után 30 évvel játszódik. A film főbb szerepeiben olyan nevek láthatók mint Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Max von Sydow. A film produceri feladatait Kathleen Kennedy, J.J. Abrams és Bryan Burk látta el, Tommy Harper és Jason McGatlin executive producerek közreműködésével. A forgatókönyvet J.J. Abrams, Lawrence Kasdan és Michael Arndt írták.

A Forum Hungary a Cinema City csoport tagjaként 2005-ben kezdte meg tevékenységét. A filmforgalmazási piac meghatározó szereplőjeként a The Walt Disney Motion Pictures International, az MGM és egyéb stúdiók filmjeinek hazai forgalmazásáért felel. Legnagyobb sikerei többek között a Karib-tenger kalózai, a Hobbit, a James Bond és az Éhezők viadala sorozatok.  A történet A jedi visszatér eseményei után 30 évvel játszódik.

Hazai bemutató: 2015. december 18.

Forrás és fotó: Forum Hungary, Moui Mánia App
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!