Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nyerj páros belépőt Az utaskísérő premier előtti vetítésére

Utaskísérő cover
A Mozi Mánia app, a MovieAddicts,  valamint partnerei premier előtti vetítésen mutatják be Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül! (Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant) című amerikai vígjátékot, a hazai forgalmazó, a Cinetel Kft. jóvoltából.A budapesti zártkörű vetítésre páros belépőt nyerhetsz, amennyiben részt veszel játékunkban.

Larry Gaye, nevének fura hangzása ellenére nem meleg, sőt! Igazi gigolo, a legnagyobb király a szakmában és az ágyban. Igaz, annyi esze sincs, mint egy marék lepkének, de nem is ezért imádják a nők. Larry légi utaskísérő, nincs az a meleg helyzet, ahol ne találná fel magát és ne hagyna maga után elégedett utasokat, akárcsak a repülőgép kondenzcsíkja. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem utaskísérő, hanem pilóta szeretett volna lenni, ám nem ment át az alkalmassági vizsgán, s ez a kudarc a mai napig kísérti. Ráadásul újabb fenyegetettség elé néz: a légitársaság új típusú robot-stewardesseket tesztel, amik idővel leválthatnák őt és kollégáit. Larrynek tehát igazolnia kell, hogy többet ér, mint egy cyborg-utaskísérő – bármilyen formás kebleket is terveztek azoknak.Sam Friedlander rendezésében, Jayma Mays (A pláza ásza) és Patrick Warburton (Ted) szereplésével készült komédia premier előtti vetítésérének a Lurdy Mozi ad otthont, Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül hazai bemutatója előtt két nappal, 2015. október 27-én, este 7 órától.

Játék a páros belépőkért

Amennyiben szeretnél páros belépőt nyerni a zártkörű vetítésre, akkor csupán annyi a feladatod, hogy válaszolj egy egyszerű kérdésünkre. Íme a kérdés:

Melyik Cinetel Kft. forgalmazásában bemutatott film nyerte el a Titanic Filmfesztivál közönségdíját

Segítséget itt találsz.

A helyes megfejtéseket 2015. október 26. 12:00 óráig várjuk erre címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:

MoziStar
MoziNéző
Mafab
FProtál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Hetedik Sor Közepe
CineStar
Mozi Mánia app

Média partnerek:

Cool FM
– Giga Rádió

Forrás és fotó: Mozi Mánia, Cinetel
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!