Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Cinema City Filmünnep

Készítsd fel az arcod a mozizásra!

Cinema City Filmünnep Cover
Október 15-18.
között idén is megrendezésre kerül a már hagyománnyá vált Filmünnep a Cinema City mozikban. A négy nap folyamán igen kedvező: 2D-s filmek esetén 730 Ft-os, 3D filmek esetén 930 Ft + szemüveg áron válthatjuk meg belépőnket a kínálatban szereplő több mint 30 filmre.

Bíborhegy jelenetfotóA már műsoron lévő filmválaszték mellett a 6 budapesti Cinema City moziban több premierfilmre: Bíborhegy, Mélyütés, Fák jú, Tanár úr 2., sőt premier előtti alkotásokra is kedvezményes áron válthatók jegyek.

Bemutató előtt látható a Macbeth, Michael Fassbenderrel a címszerepben és a Sicario – A bérgyilkos című akcióthriller valamint a Kókusz kokó animációs film is.

Három új magyar film szintén premier előtt kerül a pesti Cinema City mozik egyikébe egy-egy előadás erejéig:

anyam es mas futobolondok a csaladbol_03A közönségtalálkozóval egybekötött vetítések vendége lesz Fekete Ibolya, az Anyám és más futóbolondok a családból című film írója és rendezője valamint Ónodi Eszter a film egyik főszereplője (október 17. szombat, 18h, Cinema City Aréna).

Horváth Lili, a Szerdai gyerek rendezője és filmjének két szereplője,Thuróczy Szabolcs és Vecsei Kinga is jelen lesz az október 17. szombat, 18 órai kezdettel induló Cinema City Allee moziban tartott beszélgetésen.

A Veszettek vetítése után szintén a rendezővel, Goda Krisztinával és a film több szereplőjével, köztük Fenyő Ivánnal és Klem Viktorral, Nyári Oszkárral, Beli Ádámmal és Fritz Attilával beszélgethet a közönség (október 18. vasárnap, 18h, Cinema City Allee).

Filmklub jellegű előadással egészíti ki Réz András a Bíborhegy (október 16. péntek, 20:15 Cinema City Aréna) és Kárpáti György a Sicario – A bérgyilkos című film egyik előadását (október 16. péntek, 19h Cinema City Allee).

Mentoexpedicio_jelenetfoto (1)Különleges események kapcsolódnak a Jurassic World és a Mentőexpedíció egy-egy vetítéséhez is. A film megtekintése után a magába a szinkronizálás folyamatába engednek betekintést a programon megjelent vendégek, sőt a leglelkesebb jelentkezők próbára is tehetik képességeiket ebben a műfajban.

Jurassic World – október 16. péntek, 19h Cinema City WestEnd. Meghívott vendégek: Galambos Péter és Berzsenyi Zoltán szinkronszínészek.

Mentőexpedíció – október 17. szombat, 19h Cinema City WestEnd. Meghívott vendégek: Nikodém Zsigmond szinkronrendező és‎ Tóth Tamás fordító.

Moderátor mindkét alkalommal: Kovács Gellért filmszerész és Gyulai Gábor

Október 16-án, 20h-tól élőben zenél a Cinema City WestEnd lobbyjában DJ Sterbinszky!

Október 15-16-17-én 17h és 21h között a Cinema City FilmÜnnep TV ‎műsorán sztárok, filmkritikusok, rajongók beszélnek mozis élményeikről.  

Műsorvezető: Hankó Viktor 

Kövesd a műsort ÉLŐBEN mind a 3 napon a www.cinemacity.hu weboldal‎on! 

Az előadásokra október 12-én nyílik meg a vásárlási lehetőség.

A programban a Palace Mammut mozi nem vesz részt.

* A 4 napra jegyfoglalás nem lehetséges! 

Forrás és fotó: Cinema CityOlvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!