Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Johnny Depp ismét az élvonalban

Depp beszélőn

FeketeMise_jelenetfoto (6)
Johnny Depp
szeretett volna börtönbe menni. A kritikusok szerint új filmje, a Fekete mise  új irányba fordíthatja a színész pályáját, egy új sikerszéria kezdete lehet, és Oscar-díjat is hozhat. A gengszterfilmben Depp egy valós személyt, Jimmy „Whitey” Bulgert, a hetvenes évek Bostonjának maffiafőnökét kelti életre. Az ír maffia feje, miután saját emberei is ellene fordultak, sokáig bujkált, csak 2011-ben 82 éves korában fogták és ítélték el 19-szeres gyilkosságért.

A nyugdíjas gengszter egy Floridai, különlegesen biztonságos fegyházban tölti életfogytig tartó büntetését, és a forgatás előtt Depp ügyvédjén keresztül üzent neki: szívesen találkozna vele, mielőtt eljátssza. Whitey azonban nem volt hajlandó fogadni a sztárt.

Fontosnak tartottam volna, hogy beszélgessünk kicsit még a munka kezdete előtt – nyilatkozta Depp a Fekete mise premierjén. – Tiszteletből. Mégiscsak az ő életét játszottam el. Az ő igazságát és az ő világát akartam képviselni a filmben. Az ügyvédje segítőkész volt, de Mr. Bulger nem: utálta a könyvet, aminek alapján a forgatókönyv készült. Tényleg nem túl jó színben állítja be őt: de hát, hogy lehet jó színben mutatni egy banditát?

Hazai bemutató: 2015. november 12.

Forrás és fotó: InterCom
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!