Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Vissza a jövőbe nyereményjáték

Vissza a jövőbe facebook cover
Nyerj páros belépőt vagy szuper plakátot a MovieAddicts és az Pannonia Entertainment közös játékán! Amennyiben szeretnéd megnyerni a páros belépőt a Vissza a jövőbe című filmre vagy esetleg a  2 db plakát egyikét ragasztanád ki otthon nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Minden idők legismertebb időutazós sztorijában Marty, az átlagos tizenéves srác Doki legújabb találmányával, a fluxuskondenzátorral időgéppé tuningolt DeLoreannal balszerencsés körülmények közepette visszarepül 1955-be. A múltban találkozik majdani szüleivel és alaposan megkavarja a történelmet azzal, hogy akaratlanul is átírja szülei megismerkedésének történetét. Ez persze számára beláthatatlan következményekkel járna a jövőben, ezért mindenáron össze kell hoznia őket és annak is meg kell találnia a módját, hogy felkutassa Dokit a múltbéli jelenben, majd a segítségével visszajusson a jövőbe.

Október 15-től limitált vetítéssorozat keretében országszerte újra mozivásznon látható az idén 30 éves Vissza a jövőbe. Robert Zemeckis Oscar-díjas kultfilmjének digitálisan felújított változatát Budapesten a Corvin Moziban és országszerte számos további filmszínházban láthatják a nézők, az eredeti, 1987-es magyar szinkronnal.

Íme a kérdés:

Ki a főszereplője a Vissza a jövőbe című filmnek?

A helyes megfejtéseket 2015. október 13. 20:00 óráig várjuk az alábbi címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Hazai bemutató: 2015. október 15.

Forrás és fotó: Pannonia Entertainment
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!