Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni nyereményjáték

Nyerd meg a film alapjául szolgáló könyvet!

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni

Nyerd meg az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni című film alapjául szolgáló könyvet a MovieAddicts és az MozICom közös játékán! Amennyiben szeretnéd megnyerni a könyvet nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni könyvGreg magányos, mogorva és mormotaképe van. Végzős gimnazista, de kizárólag a város szegénynegyedében lakó Earllel barátkozik: minden szabad idejüket azzal töltik, hogy klasszikus filmcímekből hülye filmcímet ferdítenek, azután a címhez saját filmet forgatnak. De egy sulibeli lánynak leukémiája van. És Greg anyja rákényszeríti a fiát, hogy menjen át beszélgetni a beteghez. A kínos helyzetből különleges, csupa vicc barátság születik – meg talán egy film, ami – ha jól sikerül – meggyógyíthatja Rachelt.

A furcsa című film 2015-ben kivételes módon egyszerre nyerte el a Sundance Filmfesztivál közönségdíját és a zsűri nagydíját „komédia és dráma legnagyobb pillanatainak egyesítéséért”A Fox a fesztivál történetének legmagasabb áráért vásárolta meg a nemzetközi forgalmazás jogát.

Íme a kérdés:

Hány filmet készített eddig Earl és Greg?
Segítséget az alábbi filmklipben találsz:

A helyes megfejtéseket 2015. október 7. 00:00 óráig várjuk az alábbi címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Forrás és fotó: InterCom
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!