Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Nagyon ütős filmklipet kapott a Sicario

A Sicario lesz az új Traffic?

Sicario - A bérgyilkos jelenetfotó
Az emberrablási ügyekre specializálódott FBI ügynök, Kate Macer (Emily Blunt) és csapata egy bevetés során falba temetett, rothadó hullákra bukkan a Diaz család házában. Kate-et ezután felkérik, hogy vegyen részt egy titkos akcióban az Egyesült Államok és Mexikó területén ténykedő hírhedt Diaz klán és vezetője, a véreskezű drogbáró elfogására. A klán a könyörtelen Sonora kartell tagja, amely a drogcsempészettől az emberrabláson át a hidegvérű kivégzésekig a szervezett bűnözés minden területén jelen van a közép-amerikai régióban. A mexikói bűnbanda terjeszkedését egyre nehezebb megfékezni, a korrupcióban már több ügynök is érintett.

Egy kolumbiai bérgyilkos, Alejandro (Benicio Del Toro) és Matt Graver különleges ügynök (Josh Brolin) vezetésével szigorúan titkos egység indul Ciudad Juarez felé. Az idealista Kate a csapat egyetlen nőtagjaként szintén velük tart, és hamarosan olyan véres háborúban találja magát, ahol az ellenfél semmilyen szabályt nem tisztel. Őrült gyilkosok és ártatlan emberek egyaránt áldozatul esnek a sötét, alvilági küzdelemnek, amelyben tiszta eszközökkel, úgy tűnik, lehetetlen igazságot szolgáltatni…

A Taylor Sheridan forgatókönyve alapján készült Sicario – A bérgyilkos egy olyan kegyetlen és valós világot állít története középpontjába, ahol a drogcsempészet, a terrorizmus és a korrupció mindennapos dolog. Itt senki nem lehet csak rossz vagy jó, itt semmi sem fekete vagy fehér. Bárkiből lehet gyilkos vagy áldozat. Denis Villeneuve kanadai rendező a Fogságban és A felperzselt föld című filmjeivel már megmutatta, mennyire érzékenyen és egyedien közelít meg egy-egy történetet. A téma ezúttal is kényes, és az események szinte sodorják magukkal a nézőt. Villeneuve újra a 12 Oscar-díjra jelölt operatőrrel, Roger Deakinsszal dolgozott együtt, aki erőteljes képeivel hihetetlenül feszült atmoszférát teremt; Jóhann Jóhannson izlandi zeneszerző zenéje pedig a legkeményebb jeleneteknél üt a legnagyobbat.

Emily Blunt brillírozik az FBI ügynök szerepében, aki Josh Brolin és az Oscar-díjas Benicio Del Toro oldalán veti bele magát a mexikói alvilág sűrűjébe.

Hazai bemutató: 2015. október 22.

Forrás és fotó: Freeman Film

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!