Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Mentőexpedíció nyereményjáték

Nyerd meg a Marsi című könyvet!

Nyerd meg a Mentőexpedíció című film alapjául szolgáló könyvet a MovieAddicts és az MozICom közös játékán! Amennyiben szeretnéd megnyerni a könyvet nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Mentőexpedíció könyvA Marson hatalmas homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból azonnal elhagyják a bolygót: halott társuk testét sincs már idejük megkeresni. Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg; csak a szkafanderébe épített adó meghibásodása miatt hiszik a többiek, hogy nem élte túl az első szélrohamokat. A mérnök-botanikus mindent elkövet a túlélése érdekében: gépeket szerkeszt, élelmiszert termel, vizet gyárt, és amikor a Földi irányítók felfedezik, hogy él, felkészül a mentőexpedíció fogadására. De az expedíció négy év múlva érkezik, méghozzá az ellenséges bolygó egy egészen másik pontjára. Neki 3200 kilométert kell utazni, hogy fogadhassa őket: egyedül, megfelelő felszerelés nélkül, végtelen magányban.

Számtalan immár legendássá vált film rendezője, Ridley Scott ismét sci-fit forgat: ezúttal realista, mégis nagyon izgalmas filmet.

Íme a kérdés:

Hány SOL-ra elegendő élelme van Mark Watney-nak?
Segítséget az alábbi filmklipben találsz:

A helyes megfejtéseket 2015. október 6. 00:00 óráig várjuk az alábbi címre: movieaddicts@movieaddicts.hu

Forrás és fotó: InterCom
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!