Kapcsolat

Neked ajánljuk!

The Hallow előzetes

‍Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. 

The Hallow jelenetfotó
A The Hallow c. angol horrort (Amerikában valószínűleg The Woods néven kerül majd forgalmazásba) valószínűleg nem a története miatt fogják választani a népek. Ugyanis az nem is lehetne klisésebb: az apa-anya-kisbaba felállású család elköltözik Írország egy eldugott, erdős szegletébe, megszabadulva a nagyvárosi élettől. Aztán persze hamar rájönnek, hogy ez rossz döntés volt, mert az erdő tele van mindenféle istentelen teremtménnyel.

A rendező, Corin Hardy, ezzel a filmmel debütál a nagyjátékfilmek világában az eddigi kisfilmek után, reméljük sikerrel, mert az előzetes bizakodásra, izgalmakra ad okot.

A főszereplőknek már van tapasztalatuk horror terén, mert míg Joseph Mawle az Abraham Lincoln, a vámpírvadászból vagy a Kísértetekből, addig Bojana Novakovic az Ördögből vagy a Pokolba taszítvából lehet ismerős. De a filmben szerepel még Michael McElhatton is, aki leginkább a Trónok harca Roose Boltonjaként köszönheti ismeretségét.

A film január óta megjár több nemzetközi fesztivált is, hazájában november 13-án fog a nagyközönség előtt debütálni. Magyar bemutatóról még nincs információnk.

Forrás és fotó: IMDb
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!