Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Last Shift előzetes

Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. 

Last Shift cover

A Last Shift Juliana Harkavy (Delfines kaland 1-2, The Walking Dead) alakítja az újonc rendőrnőt, akinek első megbízatása egy bezárásra ítélt rendőrőrs utolsó estéjén való őrszolgálat. Pechére a helyszínen korábban tömeges öngyilkosságot követett el egy kisebb csapat okkultista, akik ezzel kvázi otthont adtak a nagy betűs Gonosznak. A többit pedig meg lehet tippelni.

A rendező egy tapasztalt horrorfilmes, Anthony DiBlast, aki korábban egész tűrhetően adaptálta Clive Barker Dread című novelláját. Illetve még több, kevésbé ismert horror és thriller is megfordult a keze alatt.

A filmet tavaly már bemutatták a Frightfest fesztiválon és a visszajelzések alapján Carpenter 13-as rendőrőrs ostromához hasonlítható, csak szellemekkel. Széles körű terjesztésre – egyelőre csak Amerikában – október 6-án kerül sor.

Forrás és fotó: IMDb
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!