Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Színészek, akik durván megsérültek forgatás közben

Bruce Willis majdnem megsüketült

Johnny Depp karib tenger kalózai
Bár a filmforgatásokon van egy rakat biztonsági előírás, mégis előfordul, hogy a színészek csúnya balesetet szenvednek, aminek következményei akár életük végéig is magukon viselik. Összegyűjtöttünk pár olyan esetet, amikor a színészek durván megsérültek forgatás közben.

Johnny Depp nem is olyan rég szenvedett balesetet A Karib-tenger kalózai legújabb részének felvételei alatt. Szegényt még műteni is kellett, de állítólag már jobban van. Nem ő az egyetlen viszont, aki csúnyán összetörte magát egy-egy film kedvéért!

johnny depp

Dakota Johnsonnak a nyaka sérült meg, amikor a Szürke ötven árnyalatát forgatták. Az egyik szexjelenetet túl sokszor kellett felvenni, és ez nem tett jót az említett testrésznek.

Dakoty Jphnson

Robert Pattinson a fenekét ütötte meg nagyon az Alkonyat forgatásán. De annyira, hogy masszőrt kellett hívni hozzá, hogy meg tudjon mozdulni.

Robert Patinson

Sylvester Stallone hajlamos a sérülésekre. A Rambo és a Feláldozhatók filmek során is lezúzták a vállát, a gerincét és a nyakát. A harmadik Feláldozhatók alatt ráadásul műteni is kellett egy esés miatt.

Silvester Stallone

A Feláldozhatók 3 forgatásán Antonio Banderas is sérült, csak végig nem vallotta be, nehogy öregnek tartsák. Pedig onnantól kezdve fájt a térde, hogy felvettek egy jelenetet, amiben egy helikopterhez fut. Aztán még hónapokig lábadozott.

Antonio Bandera

Halle Berrynek a Gothika forgatásán tört el karja. De nem azért, mert nekiesett volna valaminek, hanem mer Robert Downey Jr. egyszerűen rosszul ragadta meg. Biztos nagyon beleélte magát a szerepébe.

Halle Berry

Bruce Willis a Die Hard első részének felvételei során szenvedett halláskárosodást. Ugyanis olyan vaktöltényeket használtak, amik kétszer olyan hangosak voltak, mint az átlag.

Die Hard

Forrás és fotó: Paramount Channel, IMDb


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!