Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Fantasztikus négyes összeállítás

Szerinted ki a legfantasztikusabb karakter?

Fantasztikus négyes jelenetfotó
A Fantasztikus Négyes egy kitalált szereplőkből álló szuperhőscsapat a Marvel Comics képregényeiben. A csapatot Stan Lee ésJack Kirby alkotta meg. A Marvel első szuperhősökből álló csapatként a Fantasztikus Négyes első szereplése a Fantastic Four első számában volt 1961 novemberében. A csapatra gyakran utalnak „a Marvel első családja”-ként is.

A Fantasztikus Négyesnek hagyományosan négy állandó tagja tagja van. A csapat első tagjai Reed Richards (Mr. Fantastic – Miles Teller) tudós és feltaláló, Sue Storm (Láthatatlan – Kate Mara) és öccse Johnny Storm (Fáklya – Michael B. Jordan) valamint Ben Grimm (a Lény – Jamie Bell), pilóta voltak. A kis csapat tagjai szuperképességeiket egy űrbéli tudományos küldetés során szerezték, mely során testüket kozmikus sugárzás járta át. A sugárzás hatására Reed teste hihetetlenül elasztikussá vált. Sue képes lett láthatatlanná válni és láthatatlan erőteret létrehozni, öccse, Johnny pedig képessé vált „lángra lobbanni” és repülni. Ben teste egy hatalmas narancsszínű kőóriáséhoz vált hasonlóvá, mely emberfeletti erőt és szinte sebezhetetlenséget kölcsönzött a számára.

Az életük visszavonhatatlanul megváltozott: először rá kell jönniük, mit kezdjenek különös, új erejükkel, azután meg kell tanulniuk, hogyan használják azt, végül össze kell fogniuk, hogy megmentsék a Földet egy egykori baráttól, aki mára ellenség lett.

Az erő krónikája rendezőjének segítségével új, fiatalos és nagyon látványos filmmé – sőt, sorozattá – válik a Marvel egyik legizgalmasabb képregénye. Most megnézhetitek az első videókat a Fantasztikus négyes kapcsán. Jó szórakozást! 🙂

Hazai bemutató: 2015. augusztus 13.

Forrás és fotó: InterCom, Wikipedia

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!